Vervolg

Knuffelen

Jens is gelukkig. Al 16 jaar doen we er als ouders alles aan om hem een mooi leven te bezorgen. Door steeds naar de juiste activiteiten te zoeken en goede begeleiders aan hem te verbinden. Het liefst zouden we dat altijd zo blijven doen. Maar Jens wordt ouder. Wij worden ouder. Zijn zusje wordt ouder. Daarom zoeken we naar een plek waar anderen dit met ons kunnen blijven doen: Jens een mooi leven geven. Wij geloven dat het Mooi Leven Huis Limburg die plek gaat zijn.

'Misschien kom ik wel bij hem logeren!'
Mijn broer

In het huis waar mijn broer gaat wonen moeten zeker boekjes zijn. Want daarmee speelt hij graag. Maar hij vindt het vooral leuk om met andere kinderen te spelen of te lopen. Of met zijn begeleiders. Ik zou het ook heel leuk vinden als er een speelkamer is. En dat je daar ook lekker kunt chillen met muziek. Hij houdt ook van met werkjes werken.  
 
Ik zou Jens wel heel erg missen als hij gaat wonen. Ik wil vaak bij hem op bezoek gaan. En dan net als thuis met hem kunnen spelen en knuffelen. En gek doen. En samen met hem spelen in de tuin met speciale speeltoestellen. Misschien kom ik wel bij hem logeren! En dan kruip ik stiekem bij hem in bed.